Opel Insignia Grandsport 1.5 165CP Innovation S/S
Preţ vechi 32.420 €
Preţ special* 24.590 €
* Valabil până la
Posibilitate finanţare
Km la bord 4.800
An fabricaţie 2019
Prima înmatriculare -
Garanţie 24 de luni sau km nelimitat
Motorizare 1.490 cmc, 165 CP, Euro 6
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Automata
Serie de şasiu W0VZT6EB9K1056629
ID: 0003WD9C
Auto cu TVA deductibil  Auto cu rulaj mic  Auto nou sau Democar 

  Detalii

Oferta Black Friday Autoglobus Auto Rulate
ANVELOPE DE IARNĂ CADOU!

Contact:
Ciurescu Daniel - 0735.316.571
Cadou set anvelope iarna.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.
Garantie: durata luni: 24, sau km: Nelimitat
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil

  Selecţie dotări

2 porturi USB pentru pasagerii din spate, Airbag-uri frontale si laterale, fata, Asistenta conducere ECO, Avertizare centura de siguranta pasager fata, Buzunare pe spatarele scaunelor din fata, Climatizare electronica dual zone, Comenzi sistem audio pe volan, Control de stabilitate electronic (ESP), Cotiera centrala spate, Cruise control cu limitator de viteza, Faruri halogen, Frâna de parcare electrica, Geamuri electrice spate, Kit de reparare anvelope, Pachet asistenta la condus 1 (Asistenta pentru mentinerea benzii, Senzor de avertizare prevenire coliziune frontala, Senzor de distanta, Sistem detectare pietoni, Senzori pentru evitarea coliziunii la viteza redusa), Pachet vizibilitate (Oglinda retrovizoare electrocromatica, sensibila la lumina, Comanda automata a fasciculului farurilor, Control automat faruri cu functie de detectare a tunelurilor, Senzor de ploaie (actionare automata a stergatoarelor)), Parbriz atermic, Praguri usi cromate, inscriptionate "OPEL", Senzor presiune pneuri, Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, Stopuri spate LED.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.