Opel Grandland X 5 uși Design Line 130CP S/S
Preţ vechi 25.450 €
Preţ special* 22.690 €
* Valabil până la 30 noiembrie 2019
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 600
An fabricaţie 2019
Prima înmatriculare -
Garanţie 24 de luni sau km nelimitat
Motorizare 1199 cmc, 130 CP, Euro 6
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Manuala
Serie de şasiu W0VZRHNS7KS187613
ID: 0071WAWD
Auto cu TVA deductibil  Auto cu rulaj mic  Auto nou sau Democar 

  Detalii

Oferta Black Friday Autoglobus Auto Rulate
ANVELOPE DE IARNĂ CADOU!

Contact:
Ciurescu Daniel - 0735.316.571
Cadou voucher de 300 € pentru servicii si accesorii + anvelope allseason incluse.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.
Garantie: durata luni: 24, sau km: Nelimitat
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil

  Selecţie dotări

Aer conditionat , Asistenţă la pornirea în pantă (HSA) , Avertizare centură de siguranță pasager față , Blocare manuală uși spate (protecție copii) , Cameră de mers înapoi, pentru asistenta la parcare , Claxon cu o singură tonalitate , Computer de bord , Control de stabilitate electronic (ESP) , Cotieră centrală faţă cu spațiu depozitare si sistem de glisare Cruise Control cu limitator de viteză , Discuri frană 16", ABS , Faruri Eco LED, Kit de reparare anvelope , Oglinzi exterioare electrice, incalzite, in culoarea caroseriei , Parasolare cu oglinzi , Plafonieră pentru pasagerii din spate , Proiectoare de ceaţă , Radio R 4.0 IntelliLink, display color 7" cu touchscreen (Comenzi sistem audio pe volan, Sistem cu 6 difuzoare premium) , Servodirecţie asistată electric , Sistem Isofix pentru bancheta spate.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.