Fiat Ducato L4H2 2.2 D 130 CP
Preţ vechi 16.990 €
Preţ special* 15.990 €
* Valabil până la 31 Iulie 2019
Posibilitate finanţare
Km la bord 125320
An fabricaţie 2016
Prima înmatriculare 07.2016
Garanţie 12 luni
Motorizare 2.198 cmc, 130 CP
Combustibil Motorină
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu ZFA25000002B03811
ID: 1314
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Unic propietar, TVA Deductibil,nerulat in Romania, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit sau leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Lumini de zi Daylight, Aer conditionat, Servodirectie, Închidere centralizată cu telecomandă, Geamuri electrice, Oglinzi electrice si incalzite, Computer de bord, Volan multifunctional reglabil in profunzime, Scaun sofer reglabil pe inaltime + lombar, Usa laterala dreapta culisanta din tabla.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.