Opel Astra K 1.6D 110 CP
Preţ vechi 11.490 €
Preţ special* 10.490 €
* Valabil până la 31 Iulie 2019
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 172542
An fabricaţie 2016
Prima înmatriculare 05.2016
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.598 cmc, 110 CP, Euro 6
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu W0LBF6EL0GG113461
ID: 1335

  Detalii

Nerulata in RO, unic proprietar, ultima revizie in 10.2018 la 149.076 km, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

ESP (program electronic de stabilitate) cu ASR (controlul tracţiunii), Vopsea GRI, Dublu climatronic, Senzori de parcare spate fata/spate, Lumini de zi, Lane Assist + Sistem de recunoastere a semnelor de circulatie, Start/stop, Proiectoare ceata, Radio AUX USB Bluetooth cu 6 boxe, comenzi pe volan, Navigatie color, Pilot automat, Geamuri electrice fata/spate.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.