AUDI A6 SEDAN 2.0 D 163 CP
Preţ vechi 18.650 €
Preţ special* 17.900 €
* Valabil până la 31 Iulie 2019
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 137945
An fabricaţie 2012
Prima înmatriculare 04.2012
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.968 cmc, 163 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu WAUZZZ4GXCN015425
ID: 1370
Auto Premium 

  Detalii

Unic proprietar, nerulat in Romania, istoric service, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Auto-Hold, Vopsea metalizată gri, Jante de aliaj 16” cu pneuri 225/60/R16 Turanza, Tapiţerie din piele integrala, Climatizare automată cu 2 zone de temperatura, Sistem de navigaţie color retractabil, Audi drive select: Efficiency/Comfort/Auto/Dynamic/Individual, Oglinzi electrice/încălzite/rabatabile electric, Volan îmbrăcat în piele reglabil pe înălţime şi profunzime electric, Senzor de presiune pneuri, Scaun sofer cu reglaj lombar, Scaune fata incalzite.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.