Opel Insignia Sport Tourer Cosmo 2.0 D 160 CP
Preţ 7.850 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 203017
An fabricaţie 2012
Prima înmatriculare 03.2012
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.956 cmc, 160 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu W0LGT8EMXC1067833
ID: 1393
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Achizitionata Reprezentanta Opel Timisoara, istoric service la Reprezentanta, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, Cont My Opel, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Airbag-uri tip cortină fata, Isofix, Vopsea metalizata GRI, Jante de otel 18” cu pneuri 245/45/R18, Pachet interior/exterior cromat, Tapiţerie mixta piele/stofa, Climatizare automată cu 2 zone de temperatura, Faruri BI-Xenon si spalator de faruri, Senzor de ploaie si lumina, Radio CD/Mp3 cu 6 boxe şi comenzi pe volan. Cuise control, Oglinda interioara electrocromatica, Geamuri electrice faţă/spate, Oglinzi electrice/încălzite, Servodirecţie progresivă, Volan imbracat in piele reglabil pe înălţime şi profunzime, Hayon cu deschidere/inchidere electrica, Senzori de parcare fata/spate.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.