Audi A4 Avant 2.0 Tdi Ultra 136cp
Preţ 12.490 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 176872
An fabricaţie 2015
Prima înmatriculare 08.2014
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.968 cmc, 136 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu WAUZZZ8KXFA029478
ID: 1399
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Tva deductibil, istoric service, ultima revizie in 10.2018 la 153.216, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Frana de parcare electrica, Vopsea metalizată Albastru, Jante de aliaj Audi 16” cu anvelope 205/60R16, Navigatie/GPS, Climatizare automată, Radio CD/Mp3 8 boxe + Aux, Lumini de zi, Proiectoare de ceata, Senzori lumini si ploaie, Pilot automat, Senzori de parcare spate, Geamuri electrice faţă-spate, Volan multifunctional îmbrăcat în piele reglabil pe înălţime şi profunzime.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.