BMW SERIE 1 MODEL 116d 116 CP BUSINESS
Preţ 13.490 €
Posibilitate finanţare
Km la bord 159071
An fabricaţie 2015
Prima înmatriculare 08.2015
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.496 cmc, 116 CP, Euro 6
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Automata
Serie de şasiu WBA1V710505B91706
ID: 1401
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

TVA deductibil, unic proprietar,nerulata in Romania, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Airbag-uri tip cortină faţă, Vopsea Negru, Tapiţerie material textil, Jante de aliaj/16” cu pneuri 205/55/R16, 3 – Moduri de conducere: Economic/Comfort/Sport, Start&Stop, Climatizare automată, Senzor de ploaie şi lumină, Proiectoare de ceaţă, Sistem de navigaţie color, Radio CD MP3 cu 10 boxe şi comenzi pe volan, Interfaţă USB, handsfree cu bluetooth, Oglinzi electrice/încălzite, Senzori de parcare spate.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.