Citroen C4 Cactus Shine 1.5 BlueHDi 120 CP
Preţ 18.990 €
Posibilitate finanţare
Km la bord 2148
An fabricaţie 2019
Prima înmatriculare 08.2019
Garanţie 14.06.2023
Motorizare 1.499 cmc, 120 CP, Euro 6.2
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Automata EAT6
Serie de şasiu VF70BYHXXKE524951
ID: 1406
Auto cu TVA deductibil  Auto cu rulaj mic 

  Detalii

Unic proprietar, achizitionata de la Reprezentanta, garantie de producator pana in 14.06.2023.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Protectii AIRBUMP pentru caroserie, ISOFIX, Suspensie cu amortizare hidraulica progresiva, Vopsea Alb, Jante de aliaj 16” cu pneuri 205/55/R16, Climatizare automată, Senzor de ploaie si lumină, Senzori de parcare fata/spate, Lumini de zi cu LED, Proiectoare de ceaţă cu functie cornering light, Sistem de navigatie pe ecran tactil 7’’ + Mirror Screen + 6 boxe + Mirror Link bluetooth + USB + spatializare sunet Arkamys, Comenzi pe volan, Tempomat, Regulator si limitator de viteza programabil, Geamuri electrice faţă, Oglinzi electrice/încălzite rabatabile electric, Scaune fata incalzite.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.