Opel Mokka 1.6 I 115 CP Euro 6
Preţ 12.490 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 123846
An fabricaţie 2016
Prima înmatriculare 08.2016
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.598 cmc, 116 CP, Euro 6
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Manuala 5+1 Rapoarte
Serie de şasiu W0LJB7EE0GB646177
ID: 1409

  Detalii

Unic proprietar, istoric service, ultima revizie in 05.2019 la 117.617km, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

ABS cu EBD(distributia electronica a fortei de franare), ESP dezactivabil (program electronic de stabilitate) cu ASR (controlul tracţiunii), Airbag-uri frontale şofer şi pasager, Airbag-uri laterale, Airbag-uri tip cortină fata, Bare longitudinale pe plafon, Aer conditionat, Radio CD/Mp3/USB cu 6 boxe, comenzi pe volan, Regulator si limitator de viteza, Volan reglabil pe inaltime si profunzime.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.