OPEL ASTRA G 1.4i 90 CP
Preţ 2.890 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 58.785
An fabricaţie 2008
Prima înmatriculare 01.2009
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.394 cmc, 90 CP, Euro 4
Combustibil Benzină
Cutie de viteze Manuală, 5+1 rapoarte
Serie de şasiu W0L0TGF698G170246
ID: 1421
Auto cu rulaj mic 

  Detalii

Unic proprietar, achiziționat de la reprezentanță, istoric service la reprezentanță, garanție 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta mașină: finanțare credit, serviciu de buy-back, înmatriculare definitivă, asigurări.

  Selecţie dotări

Aer condiționat manual, Radio CD MP3 cu 8 boxe, Servodirecție, Închidere centralizată cu telecomandă, Geamuri electrice față, Oglinzi electrice, Scaun șofer reglabil pe înălțime, ABS, Airbag-uri frontale șofer și pasager, Airbag-uri laterale, Tapițerie din material textil, Jante de aliaj 15” cu pneuri 195/60R15.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.