Seat Alhambra Style 2.0 TDI 115 CP
Preţ vechi 14.890 €
Preţ special* 14.350 €
* Valabil până la 31 Decembrie 2019
Posibilitate finanţare
Km la bord 178.700
An fabricaţie 2015
Prima înmatriculare 11.2014
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.968 cmc, 115 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala
Serie de şasiu VSSZZZ7NZFV509311
ID: 1442
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Unic proprietar,nerulat in Romania, garanție 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta mașină: finanțare credit/leasing, serviciu de buy-back, înmatriculare definitiva, asigurări.

  Selecţie dotări

Radio CD MP3 cu 9 boxe și comenzi pe volan, Camera marsarier, Trapa electrica, Geamuri electrice fată/spate, Oglinzi electrice/încălzite electric, Faruri de zi, Scaun șofer ajustabil electric, Volan multifuncțional îmbrăcat în piele.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.