Opel Grandland X 1.2 130 CP Euro 6 Garanție Producător
Preţ 16.750 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 32.052
An fabricaţie 2018
Prima înmatriculare 08.2018
Garanţie Producător 12.12.2020
Motorizare 1.199 cmc, 130 CP, Euro 6
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu W0VZRHNY8JS286492
ID: 1446
Auto cu rulaj mic 

  Detalii

Unic proprietar, istoric service, Garanție Producător 2020 .

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit sau leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Jante de aliaj 17” cu pneuri 215/65/R17, Tapiţerie material textil, Dublu climatronic, Senzori de ploaie si lumini, Lumini de zi, Radio CD AUX USB şi comenzi pe volan, Pilot automat, Geamuri electrice, Oglinzi exterioare electrice, Computer de bord, Servodirecţie progresivă.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.