Volvo S60 2.0 D Kinetic 136 CP
Preţ 13.490 €
Posibilitate finanţare
Km la bord 112.496
An fabricaţie 2014
Prima înmatriculare 08.2014
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.984 cmc, 136 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu YV1FS31A1F2339346
ID: 1447
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Unic proprietar, nerulat in Romania, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Vopsea metalizata Negru, Jante de aliaj 16” cu pneuri 205/55/R16, Tapiţerie Piele, Climatizare automată, Senzor de ploaie si lumină, Proiectoare de ceata, Sistem de navigaţie, Radio CD/MP3 şi comenzi pe volan, Cruise control, Geamuri electrice faţă/spate, Oglinzi electrice/încălzite, Volan îmbrăcat în piele reglabil pe înălţime şi profunzime, Scaun sofer/pasager reglabil pe inaltime.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.