Mazda 6 Break 2.2d 150 CP Euro 6
Preţ 10.990 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 202.574
An fabricaţie 2013
Prima înmatriculare 11.2013
Garanţie 12 luni
Motorizare 2191 cmc, 150 CP, Euro 6
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu JMZGJ691651147807
ID: 1464

  Detalii

TVA deductibil, unic proprietar în România, ultima revizie 202.574 km, garanție 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta mașină: finanțare credit/leasing, serviciu de buy-back, înmatriculare definitiva.

  Selecţie dotări

ESP (program electronic de stabilitate), Airbag-uri tip cortina față, Start/Stop, Vopsea metalizata Rosu, Climatizare automata pe 2 zone, Proiectoare ceață, Lumini de zi LED, Radio/CD +USB+ Aux, Sistem de navigatie, Tempomat, Comenzi volan, Senzori de parcare spate, Servodirecție progresiva, Închidere centralizată cu telecomandă, Geamuri electrice față/spate, Oglinzi exterioare reglabile electric, Volan îmbrăcat în piele, reglabil pe înălțime si profunzime cu comenzi.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.