Toyota Aygo 1.0i 70 cp Euro 6
Preţ 7.390 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 84.875
An fabricaţie 2017
Prima înmatriculare 05.2017
Garanţie 12 luni
Motorizare 998 cmc, 70 CP, Euro 6
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Manuala 5+1 Rapoarte
Serie de şasiu JTDKGNEC30N237492
ID: 1484
Auto cu TVA deductibil  Auto cu rulaj mic 

  Detalii

Unic proprietar in RO, carte service, garantie 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit/leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

Aer conditionat, Proiectoare de ceata, Radio/ USB/ AUX, Computer de bord, Servodirectie progresiva, Inchidere centralizata cu telecomanda, Geamuri electrice faţă, Geamuri pivotante spate.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.