Opel Vivaro 8+1 1.6 CDTI 115 CP
Preţ 13.450 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 221.253
An fabricaţie 2015
Prima înmatriculare 09.2015
Garanţie 12 luni
Motorizare 1.598 cmc, 115 CP, Euro 5
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala
Serie de şasiu W0L3J7718FV641088
ID: 1487
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

Unic proprietar in Romania, carte service, garanție 12 luni.

Servicii disponibile pentru aceasta mașină: finanțare credit/leasing, serviciu de buy-back, înmatriculare definitiva, asigurări.

  Selecţie dotări

Aer conditionat, Radio CD/ USB/AUX/Bluetooth, Guri de ventilatie pentru pasagerii din spate, Geamuri electrice fata, Regulator si limitator de viteza, Usa dreapta culisanta, Computer de bord, Volan îmbrăcat în piele reglabil pe înălțime, Volan multifuncțional.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.