CITROEN C3 SHINE 1.2 PURETECH STS 82 CP
Preţ vechi 13.307 €
Preţ special* 12.330 €
* Valabil până la 30 Noiembrie 2019
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 950
An fabricaţie 2019
Prima înmatriculare -
Garanţie 48 de luni
Motorizare 1199 cmc, 82 CP, Euro 6
Combustibil Benzină
Cutie de viteze Manuala
Serie de şasiu VF7SXHMRPKT569815
ID: DC368
Auto cu TVA deductibil  Auto cu rulaj mic  Auto nou sau Democar 

  Detalii

Oferta Black Friday Autoglobus Auto Rulate

Demo Car, 950 km, Garanție Producător până în 29.03.2023, posibilitate extindere garanție până în 29.03.2025 - 180.000 km.

Contact:
Aurelian LALA: 0731 900 840
Marius GROZAVU: 0737 510 405

Autoturismele Citroën si DS beneficiaza de garantie contractuala de 48 de luni in limita a 100.000 kilometri, in conditiile stipulate in Carnetul de Garantie. Autovehiculele utilitare Citroën beneficiaza de garantie contractuala de 24 de luni fara limita de kilometri, in conditiile stipulate in Carnetul de Garantie.

  Selecţie dotări

3 tetiere spate, ABS + AFU + ESP + REF + Hill assist, AFIL – alerta depasire involuntara banda de rulare, Airbag frontal sofer si pasager fata cu posibilitatea decuplarii airbag pasager, Airbaguri torace laterale sofer si pasager fata + airbaguri cortina, Airbump® negru cu insertie colorata, Aprindere automata avarii in caz de decelerare brusca, Bancheta spate cu spatar rabatabil fractionat 1/3 - 2/3, Carcase oglinzi exterioare de culoare negru lucios (exclusiv pentru caroseriile intr-o culoare), Carcase oglinzi exterioare in culoarea pavilionului (exclusiv pentru bi-ton), Carcase proiectoare ceata colorate (in functie de culoarea pavilionului – exclusiv pentru bi-ton), Centuri siguranta fata cu pretensionare si limitare sarcina, Centuri siguranta spate (3) cu prindere in 3 puncte, Citroën Connect Radio (ecran tactil 7" + 6 boxe + Mirror Link bluetooth); atrage in standard Climatizare automata si Oglinzi rabatabile electric.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.