Ford Transit 2.0D 170CP L4H3 cu prelata Euro 6
Preţ 15.990 €
Posibilitate finanţare
Istoric Service Disponibil
Km la bord 310000
An fabricaţie 2017
Prima înmatriculare -
Garanţie Producator 2021
Motorizare 1.995 cmc, 170 CP, Euro 6
Combustibil Motorina
Cutie de viteze Manuala 6+1 Rapoarte
Serie de şasiu
ID:
Auto cu TVA deductibil 

  Detalii

TVA Deductibil, istoric service complet, garantie 2021 Producator.

Servicii disponibile pentru aceasta masina: finantare credit / leasing, serviciul de buy-back, inmatriculare definitiva, asigurari.

  Selecţie dotări

ABS cu EBD(distributia electronica a fortei de franare) + ASR, Airbag frontal şofer, Aer conditionat, Radio CD MP3 USB AUX cu 2 boxe, Pilot automat, Statie emisie-receptie, Servodirectie, Închidere centralizată cu telecomandă, Geamuri electrice, Computer de bord, Volan reglabil in profunzime, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Cabina de dormit, Webasto Sirocou, 10 Euro-paleti.

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 Descarcă oferta (pdf)

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.