Lift ANTEO F3V050 500 kg
Preţ 1.700 + TVA €
Km la bord 0
An fabricaţie
Prima înmatriculare
Garanţie
Motorizare
Combustibil
Cutie de viteze
Serie de şasiu
ID:

  Detalii

Sarcina de ridicare: 500 kg Liftul ANTEO F3V050 a fost proiectat si realizat pentru VAN-uri de 3,5 tone si poate fi instalat rapid si usor pe toate tipurile de utilitare cu ajutorul kitului de montaj. Constructia platformei - ALUMINIU Lift cu o greutate foarte mica special creat pt cei care doresc o sarcina utila maxima Echipat cu 3cilindri hidraulici: - 1 cilindru pentru ridicarea platformei - 1 pt rotirea ei - 1 pt asezarea ei pe sol Inaltime standard: 1.400 - 1.600 mm Protectie anticoroziva in adancime tip KTL Intrerupator general in cabina pentru oprire / pornire lift.

  Selecţie dotări

  Finanțare

Credit - avans minim 0%, perioadă maximă 60 luni
Leasing - avans minim 15%, perioadă până la 60 luni, în funcție de anul de fabricație.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

CERE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Conținutul acestei pagini are titlu informativ, nu are valoare contractuală, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare. Descrierile caracteristicilor tehnice și ilustrațiile pot viza sau indica pre-echiparea autovehiculului pentru echipamente sau dotări opționale, care nu sunt incluse actual în autovehiculul indicat. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi față de valorile omologate. Autoglobus își rezervă dreptul de a modifica informațiile legate de prețuri, date tehnice și echipare, din orice motiv, fără preaviz și fără a fi obligată să actualizeze acest document.